Jos taloyhtiössä ei ole teräväpiirtoja tai taajuusmuutokset pitää tehdä pitää antennikeskus vaihtaa ohjelmoitavaksi antennikeskukseksi, joista monen vuoden kokemuksella suosittelemme TRIAX TMB 100 antennikeskusta. Myös VHF-antenni pitää suunnata tai uusia.

Triax TMB-100 LTE suojattu ohjelmoitava päävahvistin. Selektiiviset ohjelmoitavat suotimet UHF-alueen kanaville. VHF-III ja FM-alueille laajakaistavahvistimet.

Triax TMB-100LTE  on uusi ohjelmoitava vahvistinkeskus jonka asennuksessa ei tarvita erillisiä ohjelmointilaitteita. Kaikki asetukset tehdään laitteen menu-valikon kautta. Ohjelmointitila voidaan lukita väärinkäytösten ehkäisemiseksi ja ohjelmoinnit voidaan siirtää muistikortille ja ladata seuraavassa asennuskohteessa nopeasti laitteen muistiin https://espanolfarm.com/comprar-levitra-generico-en-espana/.

Triax TMB-100 sietää myös korkeita sisääntulotasoja, joten se soveltuu joustavasti myös lähetinasemien välittömään läheisyyteen. LTE-suojaus ehkäisee tehokkaasti ulkoisia mobiilidatahäiriöitä. Suuri lähtötaso mahdollistaa käytön myös todella laajoissa jakeluverkoissa tai kohteissa joissa kaapelinvaimennukset- ja/tai jakoverkon vaimennukset ovat korkeat.